Waar moet ik op letten

06-20 31 28 05

Uw woning heeft na verloop van tijd onderhoud nodig, dat weet u natuurlijk. Maar wanneer en hoe en waarmee moet worden geschilderd? Dat is steeds de grote vraag waar u als eigenhuis bezitter mee kampt.

 

Waar moet u op letten?

 

Binnenschilderwerk:

  • Openstaande verbindingen binnen-/buitenwerk
  • Losgelaten kitvoegen binnen-/buitenwerk

 

Buitenschilderwerk:

  • Kaal wordende onderdorpels
  • Scheuren in het hout
  • Klemmende ramen en deuren
  • Afpoederen van de verf
  • Afbladderen van verf

 

Als u kleine scheurtjes, kleine blaasjes of het prille begin van verfbladders signaleert, is het hoog tijd om mij eens te vragen om uw huis geheel vrijblijvend te laten inspecteren.
 
Ik kan bovendien beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoord is om nog een jaar of langer het onderhoud uit te stellen.
             
Houtrot bestrijden
Wanneer houtrot is opgetreden in een kozijn of deurpost, kunt u kiezen voor vervanging. Maar wanneer houtrot nog niet het hele kozijn of de hele deurpost heeft aangetast, is kostbare vervanging niet altijd noodzakelijk. Door het aangetaste hout weg te halen en te vervangen door nieuw hout of reparatiemiddel wordt het kozijn volledig hersteld.
Wanneer houtrot zich in vergevorderd stadium bevindt kan ik u een specialistisch advies geven.


Windowscare Systems
Deze reparatiemiddelen en compounds zijn op basis van epoxyhars en zijn geschikt voor het vullen van grote en kleine oneffenheden.
Het Window Care Systeem biedt de mogelijkheid om slechts het aangetaste hout te verwijderen en die plaats op te vullen met de speciale epoxies. Het voordeel van deze epoxies is dat deze na uitharding dezelfde eigenschappen heeft als hout en overschilderbaar is, zodat na reparatie geen verschil zichtbaar is.

Найти http://joomlarulit.com.